Adiyamanspor.Net Forum

Tam Görünüm: Adıyamanspor Forması (Orjinal)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Adıyamanspor Lescon Orjinal Futbolcu forması + isim yazdırma : 55 tl

sipariş tlf: ************
bi tane lotto aldım ama o logo canımı sıkıyor yoksa forma çok şahane.
Arkadaşlar formamız on numara inanın süper lig kulüplerinkinden daha güzel
formamiz guselde armaya ne demeli
55 lira çok para.Orjinal'i şart değil, çakma güzel bişi 20 liraya uydurmak daha mantıklı?.
Kardeş Adıyamanda sadece orjinalı satılıyor çakma fln piyasada yok.Hem orjinal daha sağlam.50 lira nelere vermiyoruz ki bi formaya vercez diyemi çok geliyor.Değer...
ATKI İSTIYORUZ ATKI BE YETER ARTIK MACA GIDIYORUM STADDA 1 TANE ATKI VAR YA RAKIP TAKIMIN TARAFTARLARIN ATKILARLA SOV YAPIYOR ... BEN DEPLASMANANLARA GIDERKEN UTANIYORUM NIYE BILIYORMUSUNUZ NE ATKIMIZ VAR NEDE POLAR ADAMLAR DALGA GECIYOR BUNA BI EL KOYALIM ARKADASLAR BU YAZIYI ES GECMEYIN ...BAK SOYLEYEYIM ATKI YADA POLAR YAPILSIN HIC SUPHEM YOK FULLLL GIDER ...BENIMDE BI ATKIM OLSUN YETER ARTIK BU KADAR KUCUK DUSURMEYELIM KENDIMIZI
Ayhanım stres yapma atkı şuanda 20 tane kaldı onuda istediğin zaman alırsın.Polar veya yeni atkıda 1 haftaya kadar bi karar alıcağız.Bu arada Ustom mağzası ile bi görüşme yaptık ve bize 100 tane forma yapmayı planlıolar sponsor olarak.Olursa eğer formanın önünde Ustop yazcak oda sorun değil...
EMRE KARDES AYHANI IDARE ET ATKI VE POLAR DA YAPTIRDIK AMA ALANDA STADA GETIRMEDI YUZLERCE BAYRAK SAPKA DAGITTIK HERKES EWE ATTI KIMSE MACA GELINCE GETIRMIYOR YANI DEIL 100 TANE FORMA 10000 FORMA DAGITSAKTA HERKES 2:MAC YINE NORMAL KIYAFETI ILE MACA GELECEK FORMALARIDA GETIRMIYECEK
ßen O Logo İçinde Forma ALmamm...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler