Adiyamanspor.Net Forum

Tam Görünüm: Ferami Kuşçu Adıyamanspor'da (Adanademirspor)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Adıyamanspor, Adanademirspor'dan 19 Yaşında ki Ferami Kuşçu'yu Transfer etti.

Kulüp binasında ki imza töreninde kendisini iki yıllığına sarı yeşilli renklere bağlayan Ferami, Adıyamanspor'da olmaktan dolayı cok mutlu oldugunu söyledi.

Kadirlispor'un altyapısında yetiştikten sonra Adanademirspor'a transfer olan 19 yaşında ki Ferami Kuşçu geçen sezon Adanademirspor forması altında 13 maça çıktıgı bildirildi.

Ferami "Çok köklü bir gruba geldim. Burada oynamaya geldim. Adıyamanspor taraftarını mutlu etmek için buradayım. Dört sezon Adanademirspor formasını giydim ardından buraya geldim. İnanıyorum ki başarılı maçlar çıkaracagım.

Kulüp yöneticisi Ziya Türkan ise, Adıyamanspor'un geçen sezondan bu yana Ferami Kuşçuyu takip ettiklerini genç ve yetenekli bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarının altını çizdi.

Adıyamanspor'un transferlere devam edebileceğini belirten Türkan "Teknik Kadromuzun eksik gördüğü yerlere transferler devam edecek. Önemli olan nokta transferler yapmak. Her önümüze geleni değil de takıma faydalı olabilecek sporcuları kadromuza katmak istiyoruz." dedi.

Haber: Gökhan POLAT
Referans Adresler