TFF 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, 7 Kasım tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıkladı.
19 Ekim 2009 , 17:28
Adıyamanspor tesislerinde basın açıklaması düzenleyen Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, gecen hafta Mardinspor'a 3-0 yenilmesinin ardından taraftarın kendisini istifaya çağırmasını haklı fakat anlamsız bulduğunu kaydetti.
Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, maça sakat ve cezalı olan 6 sporcudan yoksun çıktıklarını ve taraftarın bunu görmezden geldiğini ifade ederek, taraftarın içerisine nifak tohumları sokanların olduğunu söyledi.
Adıyamanspor için sağlığından ve ailesinden ödün verdiğinin alıntı çizen Bozdoğan, "Yönetime bu gün akşam olağanüstü kongre kararı aldığımı söyleyeceğim. Kongrede aday olmayacağım. İnşallah taraftarı yönlendiren kişiler bu takıma sahip çıkarlar" dedi.
Adıyamanspor Kulübünün 2 milyon TL toplam borcunun olduğunu belirten Bozdoğan, "Çevre illerdeki takımlar borç batağında. Bizim fazla borcumuz yok. Kulüpten 900 bin TL benim alacağım var. Adıyaman'ın en üst düzey yetkilisi olan Vali Ramazan Sodan'a konuyu söyledim" şeklinde konuştu.
Adıyamanspor-Mardinspor maçı sonrasında Kulübün Basın Sözcüsü Yunus Emre Doğan'a küfür eden yönetici yakınları adına başkan Növfel Bozdoğan, tüm basın mensuplarından özür diledi.
Kaç Defadır Diyor Aday OLmayacamm..Bu Seferde OLursa Yeter..
Bu Bir İsyandıR..o2 CendeRe..
İnş.Kötü Bi Sey İle Karşılaşmaz Takımımız Yoksa Hiç Bir taraftar grubu takım yönetemez.
banlayın şu bozdoğanın köpeğini germanyi banlayın salak salak yorum yapıp forumu kirletmesin
ADAY OLMAYACAM DİYOR AMA SEZON BAŞINDAKİ KONGREDEN ÖNCEDE ADAY OLMAYACAM DEDİ SONRADA YİNE BAŞKAN OLDU.HERZAMANKİ GİBİ KONGREDEN ÖNCEDE ALACĞIM VAR DİYOR.EVET RESMİ OLARAK ALACAĞIN OLABİLİR AMA BIRAKMIŞKEN ALACAKLARINIDA HİBE ET ÖYLE BIRAK SANA YAKIŞANDA BU BENCE.AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN BAK HER DEFASINDA PEKTAŞA ŞU KADAR VERDİM DİYORSUN GELECEK OLAN YÖNETİMDE HER DEFASINDA BOZDOĞANA BU KADAR VERDİK DİYECEKTİR.
BENCE Bİ KALEMDE SİLERSİN SEN ALACAKLARINI ÇÜNKÜ ADIYAMANSPOR HEPİMİZİN TAKIMI.. TAKIMI ALACAK OLANINDA ÖNÜNÜ TIKAMA BENCE AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN...
KİMSE ADAY DEĞİLSE BEN ADAYIM.. NE OLACAKKİ YETERKİ DESTEK OLUNSUN.KAHRAMANMARAŞSPORDA DA ADAY OLAN OLMADI TAKIMIN AMİGOSU BAŞKAN OLDU AMA ONUDA ÇOK DURDURMADILAR BAŞKASINI GETİRDİLER..
HEP DESTEK TAM DESTEK DİYİN KOMPLE MEMLEKET AYAĞI KALKIN BEN ADAY OLAYIM...
YİNE BÖYLE BİR YILDI KULUP KONGRE ÜSTÜNE KONGRE YAPIYORDU..EN SON HALK EĞİTİM MERKEZİNDE OLAN KONGREDE TAMDA KAYYUMA KALACAK DERKEN BİR BİR AVUÇ TAKIMIN GERÇEK TARAFTARLARI ADAYLIK LİSTEMİZİ VERDİK DİVANA VE HERKES DONA KALDI.TARAFTARLAR DERNEK BAŞKANI BAŞKAN ADAYI BİZLERDE YÖNETİM KURULU OLARAK LİSTEDEYDİK.
UĞULTU SESLERİ YÜKSELDİ SALONDAN KİMİSİ AĞZINIZ AÇLIKTAN KOKUYOR NERDEN PARA BULACAKSINIZ.KİMİSİ MEMLEKETİ REZİLMİ EDECEKSİNİZ MANYAKMISINIZ SİZ... BİZİM TEPKİMİZ BURDA ADIYAMANSPORUN HİÇBİR ZAMAN SAHİPSİZ KALAMAYACAĞI VE ONUN GERÇEK SAHİBİ BİZ TARAFTARLARIZ DEDİK GEREKİRSE CAMİ ÖNLERİNDE DİLENİR YİNE BU TAKIMI SAHİPSİZ BIRAKMAYIZ TEPKİMİZ BUNADIR DEDİK VE LİSTEMİZİ GERİ ÇEKTİK.KALDIK Kİ O SENE TAKIMI ALAN BAŞKAN BİR ALT LİGE DÜŞÜRDÜ.SİZ KİMSİNİZ KARNINIZ AÇLIKTAN KOKUYOR DİYEN YILLARINI ADIYAMANA VERMİŞ O BÜYÜĞÜMÜZE GİTTİM DEDİM EMMİ SEN BİZE BÖYLE BÖYLE DEDİN BAK KARNI TOK KOKANLARDA ALDI TAKIM YİNE DÜŞTÜ DEMEKKİ BU İŞLER KARIN TOKLUĞUNA AÇLIĞINA BAKMIYOR BU İŞ SEVDA İŞİDİR YÜREK İŞİDİR.
YOKMU MEMLEKETTE BU TARAFTARI AYAĞI KALDIRACAK YÜREKLİ BİRİSİ
YOKMU İŞTE BEN BURDAYIM VEDE BABAYİĞİDİM DELİKANLIYIM DİYEN.
VARSA ÖYLE BİRİ BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN.YOKSA ÖYLE BİRİSİ SAHİPSİZ KALACAK DİYE BİR ENDİŞENİZ OLMASIN BİZLER BURDAYIZ HEMDE CEPLERİNDEKİ EN SON PARAYI VERİP ONU GERİ İSTEMEYECEK KADAR DELİKANLI VEDE BABAYİĞİDİZ.OZAMAN MEMLEKET GÖRSÜN BABAYİĞİDİ...
Böyle Yürekli memleket sevdalıları gördükçe içimdeki memleket aşkı körükleniyor. Bizden biri yani halktan biri çıksın başkanlıga aday olsun sonuna kadar yanındayım. Yeter artık Bu Takımı daha fazla kullanmalarına göz yumamayız.
Adıyamanspor sadece taraftarın değil, TÜM ADIYAMANLILARIN Meselesidir!
GERÇEK BİRİ ADAY OLANA KADAR BAŞKAN ADAYIMIZ HAYALİ02 ABİMİZDİR.. AHA SİZE İÇİMİZDEN BİRİ HEP DESTEK TAM DESTEK HEMDE SONUNA KADAR SONU DÜŞMEK OLSADA.. DÜŞE KALKA GÜZEL GÜNLERİ GÖRECEĞİZ SEVDALILAR SEVDANIZIN ATEŞİ İLE DAİMA YANALIM TUTUŞALIM ANCAK BU ATEŞİ ÜST LİGLER SÖNDÜRÜR.....
Bozdoğan Bırakıyor…
16 Nisan 2009 Perşembe Saat 23:34
TFF 2. Futbol Ligi 5. Klasman Grubunda mücadele eden Adıyamanspor’da başkan Növfel Bozdoğan “Başkanlığı resmen bırakıyorum” dedi.
Adıyamanspor’da Başkan Bozdoğan kulübü bırakıyor. Haziran ayında yapılacak olan kongrede aday olmayacak olan Bozdoğan’ın yerine kimin aday olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Bozdoğan’ın aldığı şok karar yemekte bulunanlarda şaşkınlık yaratırken, Adıyamanspor’un halinin ne olacağı da belirsizliğini koruyor. Yemekte bulunanlar Bozdoğan’ın bırakma kararıyla ilgili herhangi bir şey demezken, Adıyamanspor için de herhangi bir şey dememeleri de dikkat çekti. Ayrıca, yemekte Ak Parti yönetimi dışında herhangi bir partinin olmaması da gözlerden kaçmadı.
Adıyamanlı İş Adamı İsmet Atay, Bozdoğan Otelde protokol, basın mensupları ve futbolculara yemek verdi.
Yemeğe Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Salık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Defterdar Şefik Tongal, ATSO Başkanı Mustafa Uslu, Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin ve yönetim kurulu ile futbolcular katıldı.
Yemekte konuşan Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, bırakma kararı aldığını söyledi.
2001 yılında kulübü yeniden devir alan Bozdoğan 8 yıl sonra yeniden bırakma kararı aldığını söyleyerek, yemekte bulunanları şoke etti.
Daha önceden de birkaç kez istifa sinyalleri veren ama görevine devam eden Bozdoğan bu kez bırakacağını açıkladı.
EN SON ALDIĞIM DUYUMLARA GÖRE ADIYAMANDA YOKMU BİR BABAYİĞİT LAFI ÜZERİNE ORGANİZE SANAYİDE BİR GRUBUN OLUŞTURULMASI ÇALIŞMALARI BAŞLANMIŞTIR.İŞ ADAMLARI TARAFINDAN KURULUCAK BİR YÖNETİM İLE ADAY OLUNACAĞI DUYUMLARINI ALDIK.HAYDİ HAYIRLISI
Güöçlü bir aday çıkacak inş
Kim çıkarsa çıksın ADIYAMANSPOR'u Bozdoğanın elinden kurtaralımda gerisi mühim değil, Her sene yalanlarla hayallerle avunacağımıza aslanlar gibi düşer 3.ligde oynarız!